"Fyra nyförvärv" i träning

Bild till nyheten "Fyra nyförvärv" i träning
Intet nytt under transferfönstrets sista skälvande timmar, men däremot glädjande nyheter på skadefronten: Coutinho, Skrtel, Sturridge och Origi är på väg tillbaka i full träning. "De är våra januaritransfers – fyra nya spelare!" säger Jürgen Klopp.

Jürgen Klopp betraktar kvartetten som "nyförvärv" samtidigt som transferfönstrets stänger vid midnatt. 

Liverpoolmanagern bekräftar att Daniel Sturridge är tillbaka i träning på onsdag och att Philippe Coutinho och Divock Origi kör igång på torsdag. Martin Skrtel väntas tillbaka i helgen.

Klopp vill se Sturridge genomföra ett antal träningspass i rad innan han ens är tilltänkt i truppen, med tanke på anfallarens ständiga skadebekymmer. 

26-åringen har inte spelat sedan inhoppet borta mot Newcastle för snart två månader sedan.

Coutinho åkte på en hamstring i den första semifinalen borta mot Stoke den 5 januari, medan Origi haltade av planen borta mot Leicester på annandag jul med samma skada. 

Martin Skrtel har inte spelat sedan före jul i den försmädliga 0-2-förlusten borta mot Watford.

"Nu är alla på väg tillbaka i full träning. Jag tror att Skrtel behöver två-tre dagar längre, men de övriga kör igång under de närmaste dagarna."

"Dessa är våra transfers i januari, fyra nya spelare! Det är bra för oss såklart. För de övriga långtidsskadade (Ings och Gomez) är allt oförändrat. 

Klopp förväntar sig ingen aktivitet från Liverpool under transferfönstrets sista timmar. 

"Jag kan säga att någonting kanske kommer att hända eller så kan jag säga sanningen. Vad vill ni höra?" skojar tysken. 

"Ni kan sluta jobba för dagen. Jag är inte 100 procent säker på vad som händer när det gäller spelare som går, men jag tror inte att något kommer att hända på den andra sidan."

Källa: Liverpool Echo

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer