Quantcast

Nästa match (Premier League)

Aston Villa klubbmärke Aston Villa (H)

lördag 11 dec 16:00

Origi: Här finns alla förutsättningar att lyckas

Bild till nyheten

Divock Origi berättar hur han arbetar tätt ihop med flera delar av Liverpoolteamet för att bli en spelare i toppklass.

Divock Origi har fått en del speltid sedan Jürgen Klopp tog över Liverpool och trots att prestationerna varit upp och ner säger belgaren själv att han har allt som krävs för att bli en toppanfallare i Premier League.

"Jag vet att han (Klopp) var intresserad av att värva mig redan när han var i Borussia Dortmund, vilket visar att han vet om mina kvaliteter. Det är kul att höra, men jag behöver visa vad jag kan göra och fokusera på det", sade Origi till Liverpool Magazine.

"Alla i klubben tror på mig, så jag måste arbeta hårt för att få ut max av varje minut jag spelar. Jag är övertygad om att det är viktigt att förbereda sig varje dag och här i Liverpool har vi ett analysteam som kan hjälpa dig hela tiden."

"Jag studerar både mina egna matcher och andra anfallare för att se vad de bidrar med i spelet och jag försöker lära så mycket som möjligt ifrån det."

"Här i Liverpool finns allt som behöver för att lyckas. Det är en bra stab som kan hjälpa dig, du kan träna extra, studera videoanalyser. Vi har väldigt bra fitnesstränare och dietister, så här finns allt du behöver för att hjälpa dig att bli så bra som möjligt."

Bannerbild