Quantcast

Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (H)

lördag 18 sep 16:00

Toure: Jag spelar med hjärta

Bild till nyheten

Kolo Toure fick chansen igår när Liverpool åkte till Madrid för spel i Champions League. Enligt många var ivorianen en av Liverpools bästa spelare i matchen och en stor anledning till att Real bara fick in ett mål bakom Simon Mignolet.

Det var en nöjd Kolo Toure som pratade med Liverpool Echo om sin insats. Detta var Toures tredje start för säsongen efter att tidigare fått chansen att starta i två matcher i ligacupen och fick ett inhopp in i 3-2 segern borta mot QPR.

"Jag har saknat matcher som denna. Jag spelar med hjärta och är redo att kämpa för min klubb. Jag vet att vi förlorade men jag är väldigt glad för vi gjorde en riktigt bra insats."

"När du inte spelar så mycket och managern ger dig chansen att visa vad du kan göra ger du allt du har. Alla jobbade hårt och visade stor beslutsamhet. Vi hade många spelare på planen som inte har spelat så mycket matcher denna säsongen men vi visade vilken bra trupp vi har."

Liverpool behöver nu i princip ta 6 poäng på de två avslutande matcher för att avancera från gruppen. Liverpool åker till Bulgarien den 26 november innan Basel kommer till Anfield den 9 december för den avslutande matchen. Kolo Toure tror att det blir svårt men också att laget kommer klara det.

"Vi ska göra allt vi kan de sista två matcherna och ta oss vidare till nästa runda. Jag tror definitivt att vi kan göra det, om vi spelar med vår kvalitet och visar hjärta kommer vi vinna de två matcherna."

Bannerbild