Lånekollen: Origi målskytt

Bild till nyheten Lånekollen: Origi målskytt

Divock Origi gjorde sitt tredje mål på sex matcher för Lille när laget tog sig upp till en tredjeplats i Ligue 1. Origi värvades till Liverpool under sommaren för £10M, men lånades genast ut till Lille igen.

Positionen över Lilles i Ligue 1 innehas av Bordeaux, där Liverpoollånet Tiago Ilori haft en fin start på säsongen. Ilori spelade 90 minuter när Bordeaux besegrade Rennes med 2-1.

Jordon Ibe spelade bra när Derby vann med 2-0 mot Bolton. Det var Ibes första match från start och med lite tur hade ynglingen kunnat stå för både ett och två mål.

I West Broms 4-0 seger mot Burnley spelade Andre Wisdom hela matchen. 20-åringen gjorde en stark insats från högerbacksplatsen.

Oussama Assaidi fick bara en kort i nhopp i Stoke 1-0 seger mot Newcastle igår kväll. Assaidi har haft problem med ett knä och fick hoppa in mot före detta Liverpoollånet Victor Moses med ca 10 minuter kvar.

Joao Teixiera satt på bänken hela matchen när Brighton spelade 0-0 mot Nottingham. Teixiera har haft en fin start hos Sami Hyypiäs Brighton, men fick alltså inte chansen den här gången.

Luis Albertos Malaga åkte på en 1-0 förlust mot Getafe. Alberto spelade 72 minuter.

Iago Aspas fick se på från bänken när Sevilla förlorade med 4-0 mot Atletico Madrid.