Mourinho: Sahin blir inte billig

Bild till nyheten Mourinho: Sahin blir inte billig
Jose Mourniho har skickat ett klart budskap till Liverpool ifall det skulle bli så att Nuri Sahin väljer att lämna Real Madrid för LFC efter låneupphållet nästa sommar. Mittfältaren kommer inte att gå för en spottstyver - Real vill göra en bra affär.

Sahin spelade endast fyra matcher för Real Madrid innan LFC kunde locka den turkiske spelaren på lån i augusti.

"Sahin tillhör fortfarande Real, han är på lån i Liverpool och vi har inte slösat en euro på honom. Han är ung och utvecklar sig i en liga som kommer att hjälpa honom att bli bättre. Men om vi funderar på att sälja honom nu så kommer vi att sälja honom till ett riktigt bra pris", säger Mourinho enligt ESPN.

Sahin kom från Bourssia Dortmund för 7,8 miljoner pund. En ganska blygsam summa med tanke på hur spelaren dominerade i Bundesliga.

"Alla gör fel när det gäller värvningar. Se på den största spelaren i Chelseas historia, Drogba. Det var jag som värvade honom. Ingen i England visste vem han var." (Fel, fel, fel, Mourinho. När han spelade för Marseille avgjorde han en match mot Liverpool, reds anm).

"Ett annat exempe. är Thiago. Det var ingen större övergång för Chelsea, men han såldes för mycket mer än vi köpte honom för från Benfica. Man får inte glömma att den ekonomiska aspekten är viktig för alla klubbar. Du försöker alltid uppnå sportsliga framgångar och vill samtidigt göra framgångsrika spelaraffärer. Men ibland händer det att det blir fel."

* Sahin - kanske ett transferobjekt nästa sommar.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer