Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

Rodgers: Sahin närmar sig

Bild till nyheten

Brendan Rodgers bekräftar att Real Madrid-mittfältaren Nuri Sahin är nära att skriva ett ettårigt lånevatal med Liverpool FC.
Endast den medicinska undersökningen återstår.

Enligt turkish-football.com kommer Liverpool att pröjsa 5 miljoner euro för att låna spelaren från Real Madrid under 2012/13, men utan option att köpa loss spelaren.

"Vi hoppas att det blir klart. Jag tror att från klubbens sida så är allt klappat och klart när det gäller pappersarbetet. Nu räknar vi med att övergången kan bli klar inom loppet av de nästa 24 timmarna", sa Rodgers på dagens presskonferens på Melwood.

"Sahin är en skicklig tekniker och blev utsedd till Player of the Year i Tyskland och var kapten för Borussia Dortmund. Han gjorde det riktigt bra där i fantastiskt ung ålder och värvades av Real Madrid. På grund av skador har det inte fungerat så bra."

"Det är en härlig spelartyp, tekniskt och taktiskt, och han läser spelet bra. Vi hoppas att Nuris extra kvaliteter kommer att höja och hjälpa hela truppen."

Rodgers ville däremot inte uttala sig om att Fulham FC har vänt sig till Premier League och FA angående hanteringen av Clint Dempsey.

LFC ska för övrigt redan ha svarat PL-ledningen.

"Finns inget jag kan säga om det. Det här var något jag fick veta redan för flera veckor sedan. Allting har hanterats internt."

Källa: Liverpoolfc.tv

Bannerbild