Dalglish: Det är bara en tidsfråga

Bild till nyheten Dalglish: Det är bara en tidsfråga
Kenny Dalglish säger till Liverpool Echo att det bara är en tidsfråga innan hans lag blir mer effektivt framför motståndarnas mål.

Mot både Manchester United och Norwich radade Liverpool upp chanser, utan att kunna döda matcherna. Detsamma gäller i högsta grad även premiären mot Sunderland (1-1) och den yttersta snöpliga förlustmatchen i Stoke (0-1). Med lite flax kunde Liverpool ha haft 9 poäng mer.

Senast i lördags hade Liverpool 29 avslutningar, men lyckades ändå bara göra ett mål.

"Vi är helt klart framgångsrika när det gäller att skapa chanser, vilket är mycket tillfredsställande. Så vi väljer att se positivt på saken", kommenterar King Kenny.

"Avslutningarna? Ja, det är upplagt att vi måste sätta dom. Men om man ser på statistiken och reflekterar över vad vi faktiskt har gjort och vad vi har skapat, så skulle ingen protestera om vi hade gjort fem eller sex mål i några av dessa matcher."

"Jag väntar bara på att flytet ska infinna sig. Så snart den gör det så kommer allt att vara okej. Och egentligen är det bara det som saknas."

"Ingen kan påstå att vi har spelat dåligt i någon av dessa matcher. Vi borde ha förtjänat mycket mer. Det vet alla."

"Självklart skulle jag föredra om vi både skapade chanser och satte dom. Men vi fortsätter alltså att se positivt på saken. Och när det gäller just Norwich så är det ett lag som reste till Manchester United för tre veckor sedan och hade otur som inte fick med sig några poäng därifrån."

"Besvikelsen är stor eftersom killarna spelade bra. Jag tror inte en poäng återspeglar hur bra vi var. Om vi fortsätter att spela på den här nivån kommer vi definitivt att vinna fler matcher än förlora."

Dalglish tror också att Steven Gerrards återkomst kommer att vara en stor hjälp för många av de yngre och nya spelarna, som exempelvis Jordan Henderson.

"En bättre förebild kan Jordan inte ha. Om han snappar upp det bästa från Stevie så ser jag fram emot det. Stevie är en hjälp för alla." 5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer