Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

Matt Jarvis jagas av Liverpool

Bild till nyheten

Sky Sports skriver att Liverpool är på jakt efter Wolverhamptons kantspringare Matt Jarvis, 24. Jarvis gjorde sin första landskamp för det engelska landslaget i tisdags, och sägs vara en av spelarna på Kenny Dalglishs önskelista i sommar.

Jarvis har gjort en fin säsong hos Wolverhampton och blev uttagen i Fabio Capellos landslagstrupp för vänskapsmatchen mot Ghana. Jarvis spelade drygt 25 minuter i 1-1-matchen efter att Liverpools Andy Carroll nätat för 'Three Lions'.

Dalglish har planer på att skaffa bredd i truppen och har satt upp den före detta Gillingham-spelaren på sin önskelista för värvningar under det kommande transferfönstret i sommar.

Yttermittfältaren jagas av ett flertal andra Premier League-klubbar och skulle passa in i Liverpools idéer om att köpa unga spelare för framtiden - dessutom är han engelsk.

Matt Jarvis har startat 28 av 30 ligamatcher för Wolves denna säsong och lyckats finna nätmaskorna vid fyra tillfällen.

Jovanovic avslutar karriären i Serbien?
Sky Sports skriver också att Milan Jovanovic, som för tillfället är utfryst ur Liverpools trupp, kan komma till att avsluta karriären i hemlandet Serbien.

''Det var inte jag som startade ryktena'', säger Jovanovic till Mondo.

''Ja, du kan aldrig veta vad som händer i framtiden och jag har aldrig uteslutet en flytt tillbaka någon dag. Men då måste vi titta på hur det egentligen ser ut i serbisk fotboll igen.''

''För tillfället finns det bara minimala chanser att jag återvänder till Serbien, för i alla fall de närmsta två åren. Jag har full respekt för Röda Stjärnan, som troligen är den största klubben i landet, och jag har många vänner där.''

''Vojvodina är fortfarande den enda klubben jag spelat för i Serbien och jag är fortfarande en supporter till klubben.''

Bannerbild