Quantcast

Nästa match (Premier League)

Man United klubbmärke Man Utd (B)

måndag 22 aug 21:00

Suarez på Melwood - Torres tränar inte

Bild till nyheten

Rapporter säger att Luis Suarez är på plats på Melwood och tränar med sina nya lagkompisar.
Däremot är ingen Fernando Torres i sikte.

De engelska tidningarna tror att LFC är beredda att släppa Torres för 50 miljoner pund. Frågan är dock om Roman och Co är villiga att öka budet med hela 15 miljoner från utgångsbudet i fredags?

Det som talar emot en deal är att Liverpool knappast hinner finna en ersättare för Torres innan transferfönstret slår igen, så till vida man inte accepterar erbjudandet om Dean Sturridge eller Nicolas Anelka i affären. Båda kan spela för laget i Europa League.

Rykten säger att LFC kommer att göra allt som står i deras makt för att övertala Torres att stanna säsongen ut och sedan gå till Chelsea. Frågan är också om FSG är beredda att höja hans lön från 110 000 pund i veckan för att kunna möta Chelseas erbjudande om 200 000 pund i veckan och om de kan övertyga honom om att klubbens framtida satsningar matchar hans egna ambitioner?

Luis Suarez är enligt säkra rapporter på plats på Melwood och bara formaliteter ska återstå innan han kan presenteras som nyförvärv på en presskonferens. Däremot är inte Torres med på träningen, som sköts av Sammy Lee och Steve Clarke. Därför kan man väl förmoda att Dalglish, styrelsen och Torres och hans agenter sitter i samtal just nu.

En annan - mer glädjande - nyhet är att Jamie Carragher ser ut att köra för fullt på träningen.

Ingen vet säkert om någonting just nu, men de närmaste två dagarna kommer att bli fruktansvärt nervkittlande.

Stämmer det att Torres har önskat sig bort i över ett års tid? Eller har han ångrat sig när han sett reaktionerna från Liverpoolfansen world wide.

Den som lever får se.

Vi återkommer så fort att vi hör något mer.

* Vår nye frälsare?

Bannerbild