Skrtel hoppas kunna spela i VM

Bild till nyheten Skrtel hoppas kunna spela i VM
Martin Skrtel hoppas fortfarande hålla sina VM-drömmar vid liv och kämpar för att komma i form för Sydafrika efter sitt skadeuppehåll.

Slovakien har kvalificerat sig för VM för första gången och Skrtels mål är att vara med på den resan för att hjälpa sitt land. Han har inte spelat sedan han skadade sig i matchen mot Unirea Urziceni i en match i Europa League den 25 februari.

Sedan han har kommit tillbaka i träning på Melwood har han genomgått en intensiv behandling för att kunna spela i Slovakiens öppningsmatch mot Nya Zeeland den 15 juni. Han satt på avbytarbänken i Liverpools sista match för säsongen mot Hull City men blev inte inbytt.

”Det är en stolt stund för mitt land att ha kvalificerat sig och jag hoppas kunna vara där med dem”, sa Skrtel. ”Det har varit en frustrerande tid för mig att ha varit skadad och inte kunnat spela för Liverpool men allt jag kan göra är att se tiden an.”

”Jag har fått fantastisk stöttning från den medicinska staben i Liverpool och från min familj, så jag kommer att göra allt jag kan för att komma i form till VM.”

”Det är en stor sak för Slovakien att ha kvalificerat sig till sitt första VM. Det är en dröm för alla att åka till Sydafrika.”

”Vi har lyckats uppfylla den här drömmen som ett land och nu måste vi visa vad vi går för och göra vårt bästa.”

Källa: Liverpoolfc.tv

 


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer