Dags för Storträff Syd igen – boka in 28/9!

Bild till nyheten Dags för Storträff Syd igen – boka in 28/9!
Med två fantastiska träffar under förra säsongen är det äntligen dags att planera för den första upplagan av Storträff Syd med Arne Slot vid rodret. Den 28 september beger sig Liverpool till Molineux för möte med Wolverhampton – och Ni, ni beger er till Malmö för Storträff Syd. Biljetter finns att köpa redan idag!

Storträff Syd tenderar att alltid locka till ett fullsatt O'Learys och vi räknar med att denna gång inte blir något undantag. Så är du intresserad av att besöka höstens roligaste supporterträff är det bara att samla vännerna och boka Er plats direkt.

Vad gäller?

Storträff Syd arrangeras på O'Learys, Entré, i Malmö och innebär att vi Liverpoolsupportrar abonnerar hela lokalen för att sjunga fram vårt lag tillsammans. Vi har tidigare gästats av legender som Ian Rush, John Barnes och Bruce Grobbelaar och vi har även haft supportertrubaduren Jamie Webster på plats för att skapa en helt otrolig inramning.

Denna lördag fokuserar vi dock enbart på fotbollen, gemenskapen, den kalla drycken och att för första gången i gemensam styrka få sjunga fram ett Liverpool-lag som leds av Arne Slot mot tre viktiga Premier League-poäng!

Upplägget finner ni nedan och det är först till kvarn med anmälan:

När: Lördagen 28/9
Match/Matchstart:
Wolverhampton-Liverpool, 18.30
Var:
O'Learys, Entré, Malmö
Tid:
Dörrarna öppnar 13.00 och vi håller på till 21.00

Vad ingår?

I din entrébiljett inkluderas inträde, fri bowling (13.00-17.30), en burgartallrik och en 50 cl öl. För personer under 18 år ingår läsk istället för öl.

Pris för hela dagen då?

Medlem: 319:-
Icke Medlem
: 379:-
Barn: 279:-
Barnpris gäller oavsett medlem eller ej och alla under 18 år. Barnbiljett måste bokas tillsammans med vuxenbiljett.

Och hur anmäler man sig då?

Betala in rätt summa på Swish till 0733 11 77 36 (David Olsson). I din Swish uppger du namn på den/de du anmäler samt ditt medlemsnummer (i svenska supporterklubben) om du tar del av medlemspriset på 319 kr.

Vi reserverar oss för att arrangemanget kommer att sälja slut och skulle du betala in efter att vi passerat maxgränsen kommer din Swish att återbetalas. Så länge du INTE får någon återbetalning eller besked om att träffen är slutsåld kan du se din Swish som bekräftelse på att du har en bokad plats. Vi har inte möjlighet att skicka bekräftelser till alla. En betald anmälan (som inte återbetalas!) är alltså er bekräftelse på att ni fått plats. Efter anmälan går det inte att avboka sin plats.

Har ni frågor eller funderingar så mailar ni dessa till [email protected]

Vi ser fram emot att träffa er alla den 28 september - You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer