Slot mäkta imponerad av Van den Berg

Bild till nyheten Slot mäkta imponerad av Van den Berg
The Athletic rapporterar att Liverpool tackat nej till flera bud på Sepp van den Berg efter att mittbacken imponerat under försäsongens första dagar.

Efter ett gäng utlåningar, senast i tyska Mainz, uttryckte Sepp van den Berg tidigare under sommaren att han kände att Liverpoolledningen hämmade hans karriärsutveckling genom att sätta en för hög prislapp för att möjliggöra en permanent övergång.

22-åringen var på plats på AXA Training Centre i fredags när Arne Slot inledde förberedelserna inför den kommande säsongen och under de senaste dagarna ska han ha visat upp sig från sin absolut bästa sida.

The Athletics James Pearce rapporterar att Liverpool avslagit bud både från Mainz och Wolfsburg då Slot och Co. vill ge mittbacken chansen att fortsätta att imponera under försäsongen.

Pearce skriver att Van den Berg med största sannolikhet kommer att ta en plats i den trupp som 23 juli reser till USA för försäsongsturné där träningsmatcher mot Real Betis, Arsenal och Manchester United står på schemat.

Mittbacken, som anslöt till Liverpool från PEC Zwolle 2019, ska ha hållit högsta snitthastighet under den gångna helgens löptester och Slot och resterande del av tränarstaben har fått känslan av att spelarens tekniska förmåga förbättrats under tiden i Tyskland.

🚩

Säkra sajtens överlevnad!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer