Bradley: Nu ska vi bli ännu bättre

Bild till nyheten Bradley: Nu ska vi bli ännu bättre
Högerbacken konstaterar att de senaste 12 månaderna varit en tid där drömmar gått i uppfyllelse. Nu hoppas han bygga vidare under nye huvudtränarens Arne Slots ledning.

Säsongen 2023/24 blev minst sagt en minnesvärd sådan för Conor Bradley. Efter att ha hämmats av skadeproblem under hösten exploderade han när han fick chansen i Trent Alexander-Arnolds frånvaro under vintern.

Han stod bland annat för en av säsongens bästa insatser i hemmamatchen mot Chelsea i ligaspelet, en insats som toppades med första målet i den röda tröjan. I januari blev han utsedd till månadens Liverpoolspelare och i Ligacupfinalen, som slutade i titelfirande, tog han plats i startelvan.

Totalt gjorde han 23 framträdanden under vad han själv beskriver som en briljant säsong.

– Det var nog en avslutning som vi var besvikna över, vi ville mer än cuptiteln, men för mig personligen var det en briljant säsong. Alla mina drömmar gick i uppfyllelse under de här 12 månaderna, säger Bradley till Belfast Telegraph.

– Det har varit speciellt och nu är det fokus på nästa säsong. Nu ska vi bli ännu bättre. 

En speciell försäsong står för dörren där nye huvudtränaren Arne Slot ska implementera sina idéer efter att ha ersatt Jürgen Klopp.

– Jag ser fram emot det, säger Bradley.

– Det kommer att ske stora förändringar inom klubben. Nya idéer, nya ansikten, förhoppningsvis kommer det att gå bra så att vi kan få en bra start.

🚩

Säkra sajtens överlevnad!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer