Ingen fara med Andy Robertson

Bild till nyheten Ingen fara med Andy Robertson
Den skotske kaptenen ser ut att få leda ut sitt lag i EM-premiären mot Tyskland på fredag kväll, trots skadeoron på måndagens träning.

Robbo haltade av träningen i Garmish-Partenkirchen i måndags morse och det blev en nervös väntan för hela "Tartan Army", innan Steve Clarkes coach John Carvey kunde komma med lugnande besked. 

Visst, den 30-årige vänsterbacken kände av något men det handlade mer om en "försiktighetsåtgärd" när han klev av för att få behandling. 

– Det går fint med Robertson. Han fick bollen på ankeln, men han ska träna i morgon (idag tisdag). Han är ok, sa Carvey till skotska Sky Sports. 

Även om vi känner till att det är "hundkött" i Robbo så är det ändå kanske så att småskadorna börjar smyga sig på efter sju superintensiva år med Liverpool och Skottland?

Den gångna säsongen missade han 26 matcher fördelat på tre skador – värst var den olyckliga axelskadan i början av oktober som krävde operation höll honom borta i drygt tre månader.

Oavsett kommer det att bli ett stolt ögonblick för Andy kl 21 på fredag kväll då han leder ut skottarna mot värdnationen, för 50:e gången som kapten. 

🚩

Säkra sajtens överlevnad!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer