📹 Gomez: Tacksam över att få vara här

Bild till nyheten 📹 Gomez: Tacksam över att få vara här
Under de senaste åren har det cirkulerat en hel del flyttrykten kring Joe Gomez. Efter en rekordsäsong vad gäller antal framträdanden verkar han dock fast besluten om att bli kvar på Merseyside.

Joe Gomez är inte mer än 27 år gammal men har redan hunnit göra nio säsonger i Liverpooltröjan. Ett antal av säsongerna har präglats av stora skadebekymmer vilket inneburit sparsamt med speltid, något som i sin tur resulterat i spekulationer om en flytt.

Säsongen 2023/24 blev dock en säsong där engelsmannen äntligen fick spendera minimalt med tid på rehabiliteringsavdelningen på AXA Training Centre. Det ledde till 51 framträdanden totalt – det är endast 13 färre än de tre tidigare säsongerna sammanlagt.

I en intervju med The Anfield Wrap pratar Gomez om framtiden på ett sätt som tyder på att några transferspekulationer denna sommar inte är nödvändiga.

– När jag har pratat med några av spelarna som lämnat så har de understrukit vilken bra plats det här är, jag antar att det ibland kan vara lättare att inse om man har någonting att jämföra med. Jag är så tacksam över att få vara här.

– Förhoppningsvis kan det fortsätta så framöver.

Gomez, som för övrigt sitter på ett kontrakt till 2027, lyfter fram supportrarna som en viktig del till att göra livet som Liverpoolspelare speciellt.

– Vi säger det så ofta och jag vill aldrig att orden ska förlora sitt värde, men supportrarna här är någonting alldeles extra.

– Att ha varit här under så lång tid har hjälpt mig att inse hur lyckligt lottade vi är att ha de supportrar som vi har.

– Inte bara i de stunder där vi vinner någonting, jag menar hela resan och den energi som de ger oss. Det betyder mycket att vara en del av det här, den här kulturen, den här klubben och allt vad den betyder.

– Folk som tittar på utifrån är nog avundsjuka på vad vi har och för mig så har det bara växt med åren, känslan av att det är väldigt speciellt att vara här.

Måndag 3/6 släpper vi medlemspaketen för 2024/25. Be ready!

🚩

Säkra sajtens överlevnad!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer