– Kan inte berömma honom nog

Bild till nyheten – Kan inte berömma honom nog
Cono Bradley ser det som ett rent nöje att spela tillsammans med Alexis Mac Allister.

Alexis Mac Allister var planens bästa spelare när Liverpool såg till att inleda slutspurten av Premier League med en 2-1-seger mot Brighton.

– Han är helt enkelt en otrolig fotbollsspelare, säger lagkamraten Conor Bradley till Liverpoolfc.com.

– Jag har aldrig sett någon som kan behålla bollen på det sätt som han gör. Han är så lugn. Han är en fantastisk spelare och det är ett nöje att spela med honom. Jag kan inte berömma honom nog.

Liverpool hamnade i underläge efter 87 sekunders spel. De lät sig dock inte påverkas allt för mycket av den tidiga besvikelsen, istället tog de tag i taktpinnen och kunde vända tack vare mål av Luis Diaz och Mohamed Salah.

– Det var en väldigt tuff match, konstaterar Bradley.

– Det var en besvikelse att släppa in 1-0 så tidigt, men jag tycker att vi reagerade på ett briljant sätt. Vi skapade många chanser, vi kunde ha gjort fler mål men är så glada över att det blev en seger.

– Det var en perfekt respons på ett insläppt mål. Om man väl släpper in mål så är det inte så illa om man gör det tidigt, då finns det gott om tid för att rädda upp det. 

Bradley fick slita hårt efter sin högerkant mot Brightons Simon Adingra. Men med som så många andra hinder han stött på under de senaste månaderna så passerade den unge högerbacken det på ett imponerande vis.

– Han var väldigt bra på kanten. Det var en tuff match men jag gillar att testa mig själv mot den här typen av spelare. Det är bra för mig, en bra erfarenhet. Jag är nöjd.

– Det har varit några galna månader och förra veckan var såklart härlig. Att få göra mitt första mål i landslaget var speciellt och att sedan komma tillbaka till Liverpool och ta tre poäng – jag är så glad och vill bara fortsätta nu. 

– Matcherna duggar tätt, så vi måste fortsätta att genomföra våra förberedelser, behålla fokus och bara fortsätta framåt. Förhoppningsvis kan det leda till fler segrar.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer