Lånekoll: Beck med avgörande assist

Bild till nyheten Lånekoll: Beck med avgörande assist
Owen Beck fortsätter att imponera i Skottland.

Efter en kort sejour i Liverpool i januari är Owen Beck tillbaka i Dundee där han storspelade under första halvan av säsongen.

Ytterbacken har fortsatt att visa prov på fin form. I sin första match efter återkomsten bidrog han med en målgivande passning och i helgen assisterade han på nytt, till ett mål som säkrade segern mot St Johnstone.

Vid ställningen 1-1 i den 89:e minuten hittade Beck fram till Jordan McGhee som sköt hem tre poäng till Dundee. Liverpoolspelaren har nu gjort två mål och fyra assist på 24 framträdanden i Skottland.

Flera av Liverpools utlånade spelare fick mycket speltid i helgen, men för vissa bjöd helgen på frustration. Calvin Ramsay blev utbytt redan i paus i Boltons match mot Northampton. De låg då under med 1-0 men lyckades kvittera till 1-1 i andra halvlek. Boltons manager Ian Evatt förklarade efter matchen att bytet av Ramsay var av taktiska skäl, det rör sig alltså inte om något nytt skadeproblem för ytterbacken som varit så otursdrabbad under en längre tid.

Billy Koumetio fanns inte ens med i truppen när Blackburn besegrade Stoke med 3-1.