– Jag närmar mig sakta men säkert

Bild till nyheten – Jag närmar mig sakta men säkert
Andy Robertson har kommit med en uppdatering efter axeloperationen för tre veckor sedan.

Den skotske kaptenen var på plats på Hampden Park när landslagskompisarna tog sig an Norge i den sista EM-kvalmatchen på söndagskvällen (3-3) och fångades upp av ett team från Viaplay som undrade över rehabiliteringen.

Scotland's Andy Robertson during a UEFA Euro 2024 Qualifier between Scotland and Norway at Hampden Park, on November 19 in Glasgow, Scotland.

– Jag närmar mig, sakta men säkert. Operationen gick bra, vilket var det viktigaste. Inga komplikationer eller något i den stilen, berättade 29-åringen.

– Så här långt är allt bra, tre veckor efter operationen. Jag försöker bara ta det steg för steg och vecka för vecka. Förhoppningsvis är jag tillbaka på gräset innan vi vet ordet av det.

Scotland's Andy Robertson applauds fans at full time during a UEFA Euro 2024 Qualifier between Scotland and Norway at Hampden Park, on November 19 in...

Vänsterbacken har missat sju matcher sedan axelskadan i landskampen mot Spanien i oktober, men verkar vara vid gott gry. Något datum för comeback har han dock inte satt.

– Jag har inte sett så långt fram ännu, försöker bara ta det vecka för vecka och inte bli frustrerad. Jag är inte så bra på att 'gå skadad' och försöker plocka små vinster varje vecka. Jag vill inte sätta något speciellt datum eller match och sedan klarar jag det inte eller så kanske jag kommer tillbaka innan dess.

– Jag vill bara ta det sakta men säkert och sedan kommer det att finnas tid till att driva på det lite mer så att jag kan försöka komma tillbaka på planen så snabbt som möjligt.

Scotland's Andy Robertson meets fans during a UEFA Euro 2024 Qualifier between Scotland and Norway at Hampden Park, on November 19 in Glasgow,...

Källa: Liverpool Echo

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Hjälp oss att säkra sajtens överlevnad!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer