Haaland skadad – lämnar norska samlingen

Bild till nyheten Haaland skadad – lämnar norska samlingen
Manchester Citys skadelista växer sig allt längre. Erling Haaland är den senaste spelaren som åkt på en skadekänning inför den stundande matchen mot Liverpool.

Efter landslagsuppehållet väntar en högintressant match mellan Liverpool och Manchester City, två lag som är tvåa respektive etta i Premier League-tabellen efter att 12 omgångar spelats.

Det ser ut som att Pep Guardiola kommer att behöva vänta in i det sista inför avspark på Etihad Stadium innan han vet vilket lag han kan ställa på benen – det är nämligen så att hela sju spelare har lämnat sina respektive landslagssamlingar på grund av skadekänningar. 

Senast i raden av spelare att återvända till Manchester är Erling Haaland. Anfallaren, som gjort 17 mål på 18 matcher denna säsong, skadade fotleden i Norges match mot Färöarna i torsdags. Sedan tidigare har John Stones, Rodri, Matheus Nunes, Mateo Kovavic, Ederson och Nathan Aké lämnat sina samlingar.

Haalands skada är dock inte av det allvarligare slaget, så det verkar som att han har chansen att hinna bli spelklar till matchen mot Liverpool.

– Skadan är inte allvarlig, men han har så pass ont att matchen mot Skottland (som spelas imorgon, söndag) kommer för tidigt, säger Norges landslagsläkare Ola Sand.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

🙏

Hjälp oss att säkra sajtens överlevnad!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer