Nyoni slog till igen för U18

Bild till nyheten Nyoni slog till igen för U18
Nyförvärvet Trey Nyoni har gjort sitt första mål i tävlingssammanhang för Liverpools U18.

I somras säkrade Liverpool unge talangen Trey Nyonis signatur. Leicester var måna om att behålla 16-åringen och flera andra klubbar visade intresse för honom, men Liverpool lyckades ro värvningen i hamn.

Han har visat framfötterna direkt i sin nya klubb. Förra helgen gjorde han ett hattrick i en träningsmatch mot Southend United och nu har han även nätat i tävlingssammanhang. Det dröjde inte mer än fem minuter i seriematchen mot Blackburn innan Nyoni hade gett sitt lag ledningen med en volley, assisterad av Trent Kone-Doherty.

Wellity Lucky fördubblade de rödas ledning i den 33:e minuten och efter en dryg timmes spel stod Jayden Danns för en fin individuell prestation när han dribblade sig förbi två motståndare och placerade in 3-0.

Trots den betryggande ledningen fick Liverpool slita för att ta hem segern. Med drygt tio minuter kvar att spela slog Blackburn till två gånger om inom loppet av en minut, men Marc Bridge-Wilkinsons manskap lyckades återfå kontrollen i matchen och på tilläggstid avgjorde Kone-Doherty med ett 4-2-mål.

Liverpools U18: Misciur, Pinnington, Kelly (Ahmed, 57), Lucky, Nallo, Trueman, Young (Pitt, 46), Onanuga, Danns, Nyoni (Gyimah, 84), Kone-Doherty.

Härnäst väntar ett miniderby mot Everton i U18 Premier League, matchen spelas på lördag klockan 12:00.