Koumas tvåmålsskytt när U18 förlorade

Bild till nyheten Koumas tvåmålsskytt när U18 förlorade
Lewis Koumas två mål räckte inte till mer än att snygga till siffrorna när Liverpools U18 besegrades av Sunderland.

U18-tränare Marc Bridge-Wilkinson hade en ung trupp med sig till bortamatchen mot Sunderland, ett flertal av spelarna kom från U16-laget.

Matchen öppnade i ett högt tempo där spelet svängde fram och tillbaka och inom loppet av 13 minuter hade tre mål gjorts. Sunderland tog ledningen genom Ethan Moore som nådde först på en retur, men Lewis Koumas kvitterade strax därefter med en välplacerad nick. Mason Cotcher skulle dock snabbt ge hemmalaget ledningen igen.

Cotcher utökade sedan Sunderlands ledning till 3-1 i den 21:a minuten, ett resultat som stod sig halvleken ut.

Inför den andra halvleken bytte Sunderland in Jake Waters som levererade omedelbart. När matchklockan visade 51 hade han gjort två mål och säkrat segern för de rödvitrandiga.

Koumas slog till ännu en gång i matchens slutskede vilket snyggade till siffrorna något till 5-2.

Liverpool U18: Mrozek, Davidson (Osborne, 61), Giblin, Furnell-Gill (Pitt, 87), Pinnington, Laffey, Figueroa, Kelly (Onanuga, 77), Koumas, Morrison (Gift, 61), Danns.