Fjäder i hatten för Jamie Webster

Bild till nyheten Fjäder i hatten för Jamie Webster
Liverpoolfansens egen favorittrubadur ska få spela på Anfield för första gången.

Den lokale musikartisten har blivit inbjuden av klubben att spela inför Liverpool Legends match mot Celtic lördag den 25 mars. 

Efter turnéer över i stort sett hela världen de senaste åren, två topp-tio-album och uppträdande inför ett utsålt M&S Bank Arena i Liverpool är det nu äntligen dags för ett gig på Anfield.

Och det blir förstås en barndomsdröm som går i uppfyllelse.

– Anfield är en plats jag besökt sedan jag var liten pojke, så runt 25 år, säger Jamie till klubbens officiella hemsida.

– Jag har aldrig uppträtt inne på arenan förut, så det blir ett fantastiskt tillfälle för mig. Det är också fantastiskt att få bli delaktig i LFC Foundations välgörenhet, som samlar in pengar för människor i kommunen som behöver hjälp. Att kunna ge något tillbaka till fansen och till kommunen som har gett mig så mycket stöd de senaste tio åren betyder väldigt mycket för mig. 

Webster har uppträtt i Sverige vid två tillfällen när supporterklubben anordnat uppskattade träffar i Malmö. Det var också meningen att han skulle besöka Stockholm i april 2020, vilket stoppades av pandemin.

Till legendmatchen mot Celtic den 25 april är det klart med spelare som exempelvis Jamie Carragher, Daniel Agger, Martin Skrtel, Jerzy Dudek, Fabio Aurelio och Ragnar Klavan. Matchen kommer även att streamas på klubbens Facebook and YouTube kanaler.

-------------------------------

🙏

Vi ber om ditt stöd under 2023! 
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner


Se Champions League för halva priset i 3 månader – samtidigt som du stöttar LFC.se – svenska supporterklubben. Du får även med klubbens egna tv-kanal LFC TV på köpet! Signa här.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer