– VM slet mer än jag hade trott

Bild till nyheten – VM slet mer än jag hade trott
Jordan Henderson erkänner att VM-spelet med England har påverkat energinivån mer än han hade förväntat sig.

Lagkapten Jordan Henderson har precis som många av sina lagkamrater inte alls kommit upp till förväntad nivå denna säsong, men särskilt svag har mittfältarens form var under de senaste veckorna. 

Efter starten i förlusten mot Brighton var han inte involverad i FA-cupsegern mot Wolverhampton och senast mot Chelsea blev det endast ett kortare inhopp.

I en intervju med BT Sport säger Henderson att han har haft problem med energinivån och pekar på VM som en bidragande faktor till detta.

– Jag skulle ljuga om jag sa att det inte har varit tufft. När jag ser tillbaka på det slet det nog betydligt mer på mig än vad jag hade trott.

– De senaste veckorna har varit tuffa vad gäller energinivån och humöret generellt, det har varit väldigt tufft att prestera på den nivå jag kan och en nivå som jag måste vara på för att spela för det här laget.

Henderson har flera gånger under sin tid i Liverpool tvingats utstå kraftig kritik. Precis som tidigare är han fast besluten om att motbevisa kritikerna genom hårt arbete.

– Det har varit tufft, men det finns inget annat alternativ. Jag måste fortsätta jobba, fortsätta att försöka bli bättre, jobba hårt för att hitta tillbaka till den där härliga känslan. Det har varit tufft under de senaste veckorna.

Vi behöver ert stöd för 2023!
Bli medlem/abonnera på LFC.se


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer