Trio redo för lagträning i Dubai

Bild till nyheten Trio redo för lagträning i Dubai
När Liverpool inleder träningslägret i Dubai förväntas bland annat Luis Diaz vara redo att träna med laget igen efter sin knäskada.

The Athletics James Pearce har kommit med en skadeuppdatering inför träningslägret som drar igång på måndag och som kommer att innehålla träningsmatcher mot Lyon och AC Milan som förberedelse för återstarten av säsongen.

Luis Diaz, som har rehabiliterat en knäskada sedan matchen mot Arsenal i början av oktober, är fit nog för lagträning och förhoppningen är att han ska kunna involveras i de kommande träningsmatcherna.

Även Naby Keita, som inte spelat sedan Community Shield-matchen mot Manchester City, och Joel Matip, som även han varit borta sedan matchen mot Arsenal, är kvitt sina respektive skadeproblem, skriver Pearce.

Jota tillbaka i februari

För Diogo Jota så dröjer dock comebacken. Anfallaren kommer att resa med till Dubai för att fortsätta sin rehabilitering, men enligt Pearce lär det dröja till februari innan han är fit for fight igen.

Det har inte kommit någon uppdatering gällande Arthurs status. När Jürgen Klopp senast talade om brasilianaren konstaterade han att det rör sig om en väldigt allvarlig skada med lång frånvaro som konsekvens.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer