Chambers hjälpte Englands U19 till seger

Bild till nyheten Chambers hjälpte Englands U19 till seger
Landslagsspelandet för Liverpools del kickades igång med ett antal ungdomslandskamper.

Igår spelades flera ungdomslandskamper där Liverpoolspelare var involverade. Störst avtryck gjorde Callum Chambers som gjorde både mål och assist när Englands U19 besegrade Montenegro med 2-0 i första matchen i kvalspelet till U19-EM.

Anfallaren Oakley Cannonier fick göra ett sju minuter långt inhopp från bänken medan Lee Jonas och Isaac Mabaya blev utan speltid.

I en annan kvalmatch på U19-nivå spelade Melkamu Frauendorf andra halvlek för Tyskland som vann med 5-0 mot Armenien.

Harvey Davies höll nollan för Englands U20 i en 3-0-seger mot Chile, även James Balagizi fick speltid i matchen. På U18-nivå startade Bobby Clark för England som slog Nederländerna med 1-0.

Idag är Nordirlands U21, Englands U21 och Nederländernas A-landslag i spel vilket kan innebära speltid för Ben Doak, Harvey Elliott och Virgil van Dijk.