Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

Bradley: Tiden var inne för ett utlån

Bild till nyheten

Utlånade Conor Bradley berättar om hur det känts under säsongsinledningen där han imponerat stort i Bolton.

Conor Bradley lånades i somras ut till League One-laget Bolton. Han vann snabbt manager Ian Evatts förtroende och har levererat tre mål och tre assist på sina 12 första matcher i klubben. 

Ytterbacken är just nu på landslagssamling med Nordirland och har gett en intervju till BelfastLive.

– Tiden var inne för att lånas ut. Jag behövde komma ut och spela så många matcher som möjligt. Det är en stor lärokurva för mig men det var en övergång jag behövde göra. Jag är enormt taggad på resterande delen av säsongen, säger han.

– Det har känts bra den här säsongen. Det är ett steg upp för mig att kunna spela två matcher i veckan. Det har varit tufft men förhoppningsvis är det någonting som kan hjälpa mig på längre sikt. Jag har definitivt stärkt mitt självförtroende. Jag har hittat rytmen med två matcher i veckan, men det handlar mycket om självförtroendet.

– Det känns väldigt bra efter att ha spelat de flesta matcherna i Bolton. Jag hoppas kunna ta med det hit och visa det för Nordirland.

Liverpool följer spelarens framsteg noggrant.

– Det har varit stort för mig att se hur mycket de håller kontakten och att de fortfarande vill veta hur det går för mig och hur jag trivs. Liverpool har varit väldigt bra gentemot mig och jag kan inte tacka dem nog, säger Bradley.

– Jag pratade inte ett enskilt samtal med Jürgen innan jag lämnade, men jag har fått sms från honom där han skriver att jag bara ska gå ut och njuta och göra mitt bästa. Han vill att jag ska spela så många matcher som möjligt.

För Bradley väntar landslagsspel på lördag och tisdag då Nordirland möter Kosovo och Grekland.

Bannerbild