Quantcast

Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (H)

måndag 15 aug 21:00

Skadelistan fortsätter växa

Bild till nyheten

Liverpool åkte på en ny skadesmäll mot Fulham då Thiago tvingades kliva av med en känning i låret.

Inför ligapremiären hade Liverpool åtta spelare som på grund av sjukdom eller skada inte kom till spel. 

Situationen blev inte bättre av att Thiago höll sig för baksidan av låret i början på andra halvlek på Craven Cottage och inte kunde spela vidare. 

Jürgen Klopp pratade efter matchen om Thiagos skada och skadeproblemen generellt.

– Jag vet vad som kommer att sägas nu. Vi har sagt att vi inte behöver en mittfältare eftersom vi har tillräckligt, vi har faktiskt tillräckligt men problemet nu är att vi straffas för någonting som vi inte kan styra över, sådant här kan hända, sa managern enligt Liverpoolfc.com.

– Ingen kunde förutse att Curtis skulle få det problem han har fått, det är ingenting allvarlig men han är en ung grabb och det är en typ av stressreaktion. Kroppen fungerar så. Naby är bara sjuk och han är definitivt redo nästa vecka. 

– Oxlade skadade sig tidigt och nu med Thiago, det är självklart inte bra, vi får se. 

– En värvning måste vara rimlig både nu och på lång sikt. Vi har mittfältare, vi har tillräckligt med mittfältare. Det är inte så att vi har brist på mittfältare det är bara så att några är skadade. 

– Det är inte en bra situation. Jag gillar den inte men vi får se hur vi reagerar. En sak är säker och det är att vi inte kommer att få panik.

Bannerbild