Quantcast

Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (H)

måndag 15 aug 21:00

– Vi gör en väldigt dålig match

Bild till nyheten

Jürgen Klopp var inte nöjd med spelarnas inställning i 2-2-matchen mot Fulham.

Liverpool inledde Premier League-säsongen 2022/23 med en svag insats på Craven Cottage som resulterade i att de endast fick med sig en poäng. 

– Det bästa med matchen är egentligen resultatet, säger Jürgen Klopp.

– Vi fick en poäng efter en väldigt dålig match. Det jag funderar på nu är hur det här kunde hända.

– Jag sa tidigt till mina kollegor att inställningen inte var rätt från start. Därefter försökte vi kämpa oss tillbaka men det var inte lätt. Planen var torr och sådana saker. Vi spelade som de ville att vi skulle spela.

– När vi kom på hur vi skulle göra och tog oss fram till deras mål skapade vi några chanser men låg under med 1-0. Vi träffade ribban och så vidare. Resultatet är bra, jag tycker inte att vi förtjänade någonting mer än detta. Det är en prestation som vi verkligen kan förbättra.

– Man kan inte krama grabbarna hela tiden, det gör vi när de förtjänar det. I första halvlek startade vi helt tvärtemot hur vi ville göra. Vi hittade inte rytmen och slog passningar mot dem när de försvarade sig i 4-4-2, vi lyckades inte bryta deras linjer. 

– Jag var tydlig inför matchen med att vi behövde ta risker för att klara det. Varje duell Fulham vann var någonting positivt för dem, varje chans de fick, varje skott på mål. Det betydde mycket för dem. 

– Vi missade en chans och det blev negativt för oss. Vi klarade inte av att komma in i matchen. Vi kunde ha vunnit eftersom vi hade de bästa chanserna, men det hade varit lite för mycket idag. Resultatet handlar inte om domaren eller någonting sådant.

Bannerbild