Bild till nyheten Rapport: Poängtapp på Craven Cottage
Liverpool stod för en svag insats i ligapremiären mot Fulham och fick nöja sig med en poäng efter att ha hämtat upp underlägen två gånger om.

Fulham öppnade väldigt piggt, stod högt med laget och skapade problem för Liverpool i uppspelsfasen. Allt för ofta tvingades de rödklädda slå längre bollar för att komma ur pressen och under den första kvarten lyckades de knappt etablera något bollinnehav alls på offensiv planhalva.

Liverpool kom inte alls upp i nivå den första halvtimmen och ett aggressivt Fulham var det lag som hotade absolut mest offensivt med framförallt Andreas Pereira som kreatör.

Hemmalagets aggressiva start gav utdelning i den 32:a minuten när Aleksandar Mitrovic vann en duell med Trent Alexander-Arnold vid den bortre stolpen och nickade in 1-0 efter ett inlägg från höger.

1-0:

Några minuter efter Fulhams ledningsmål var Luis Diaz mycket nära att dunka in en kvittering för The Reds, men avslutet från snäv vinkel träffade stolpen.

I det stora hela var det en riktigt svag halvlek av Jürgen Klopps lag som vandrade ut för pausvila i underläge. Fulham i välförtjänt ledning.

Fem minuter in i den andra halvleken tog sig Thiago för låret och tvingades lämna planen. Klopp gjorde ett dubbelbyte där Darwin Nunez och Harvey Elliott ersatte Thiago och Roberto Firmino.

Fulham fortsatte att vara bra efter paus och Liverpool räddades av stolpen när Kebano drog till med ett skott utifrån i den 57:e minuten.

Liverpool hade problem i sin kvitteringsjakt och Klopp agerade ytterligare en gång från bänken efter en timmes spel då Fabinho fick lämna plats för James Milner.

Ett misstag gav The Reds och Nunez en jättechans till en kvittering och en väg in i matchen men anfallaren valde att passa, en misslyckad passning, istället för att gå på avslut.

Efter några starkare minuter från Liverpools sida kom tillslut den så viktiga kvitteringen. Mohamed Salah fick tid och yta till höger och hittade in till Nunez som med ett vackert klackavslut satte dit 1-1.

1-1:

Efter målet pressade Liverpool på för ytterligare ett, men istället var det Fulham som skulle ta ledningen på nytt. Mitrovic gick i marken i straffområdet och domaren pekade på straffpunkten. Anfallaren klev själv fram från elva meter och satte 2-1.

2-1:

Med en knapp kvart kvar att spela byttes Fabio Carvalho in mot Luis Diaz.

I den 80:e minuten kom ytterligare en kvittering! Ett inlägg från Alexander-Arnold nådde Nunez som styrde bollen till Salah som rullade in den i öppet mål.

2-2:

Liverpool lyckades inte få till någon riktig anstormning mot Fulham-målet under slutminuterna, men Jordan Henderson var nära att bli segerskytt med ett långskott som tog i ribban. Närmare än så kom de inte och fick därför med sig endast en poäng från Craven Cottage.

Premier League

Fulham - Liverpool 2-2 (1-0)

Målen: 1-0: (32) Mitrovic (Tete), 1-1: (64) Nunez (Salah), 2-1: (72) Mitrovic, 2-2: (80) Salah (Nunez)

Domare: Andrew Madley