Quantcast

Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (H)

måndag 15 aug 21:00

Keita kan hinna bli spelklar

Bild till nyheten

Naby Keita har varit sjuk under veckan men väntas vara tillbaka i träning idag vilket kan öppna för en trupplats till matchen mot Fulham.

Liverpool har en hel del spelare på skadelistan för tillfället och Jürgen Klopp konstaterade på presskonferensen inför ligapremiären mot Fulham att det är långt ifrån optimalt. 

Caomihin Kelleher och Diogo Jota är fortfarande några veckor bort från comeback, Alex Oxlade-Chamberlain förväntas vara borta ända till oktober medan Ibrahima Konate, Curtis Jones och Kostas Tsimikas inte är tillgängliga till helgen. 

När det gäller Tsimikas sa Klopp att det lutar åt en träningscomeback nästa vecka. 

För Naby Keita lever dock hoppet för spel på Craven Cottage. Mittfältaren tvingades stå över söndagens träningsmatch mot Strasbourg på grund av sjukdom men kan enligt Klopp förhoppningsvis träna tillsammans med laget idag.

– Naby är sjuk, men jag tror att han är tillbaka igen idag. Jag var lite för snabb när jag sa att han definitivt skulle vara redo. Han kom in igår och hade lite symtom, inte Covid, men han var inte 100 procent. Han ska nog kunna träna idag, sa tysken.

En spelare som definitivt är redo för spel är Alisson. Målvakten har inte spelat sedan försäsongsturnén i Asien men är nu kvitt skadan.

– Alisson är redo, slog Klopp fast.

Bannerbild