Carvalho: Nästa match nätar jag!

Bild till nyheten Carvalho: Nästa match nätar jag!
Fabio Carvalho beskriver känslan som bitterljuv när han reflekterar över sin första match i Liverpooltröjan som slutade i en förlust mot Manchester United.

Fabio Carvalho tog plats i startelvan mot Manchester United och fick därmed göra sitt första framträdande sedan övergången till Liverpool. Det blev dock endast 30 minuters speltid för honom då Jürgen Klopp bytte hela laget två gånger om för att erbjuda så många spelare som möjligt chansen till spel.

– Det var en bitterljuv stund för mig eftersom det var min första match i Liverpooltröjan (men det slutade i förlust). Förhoppningsvis är det en av många fler matcher, säger Carvalho.

– Jag är säker på att vi kommer att jobba hårt på planen för att ta revansch nästa gång vi möter dem. 

Carvalho var mycket nära att hitta nätet i debuten, men avslutet i straffområdet träffade insidan av stolpen och passerade aldrig mållinjen.

– Jag trodde att jag hade gjort mål! Jag fick chansen, men träffade stolpen. Nästa match nätar jag! Det är den inställningen man måste ha.

Slutsiffrorna skrevs till 4-0 till Manchester United som tog vara på ett flertal inviduella misstag från sina motståndare.

– När man möter ett av de bästa lagen i landet så blir man straffad när man gör misstag. Förhoppningsvis kan vi ställa saker tillrätta i nästa match, avslutar 19-åringen.

Nästa träningsmatch spelas på fredag mot Crystal Palace i Singapore.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer