Trio vann EM-guld för 19-åringar

Bild till nyheten Trio vann EM-guld för 19-åringar
Liverpooljuniorerna Jarrel Quansah, Luke Chambers och Harvey Davies kan titulera sig europamästare med Englands mini-lejon.

Efter att ha seglat lekande lätt genom hela gruppspelet och semifinalen var det på fredagskvällen dags för final mot Israel i Slovakien, som i sin tur hade besegrat Italien i semin.

Engelsmännen låg under med 0-1 i paus, men en bit in i andra halvlek utjämnade Callum Doyle från Man City efter en nick-assist av Quansah och finalen gick så småningom till förlängning.

Där sköt Carney Chuckuwemeka (Aston Villa) 2-1-målet och klubbkompisen Aaron Ramsey fastställde slutresultatet till 3-1 och bucklan gick till England för första gången sedan 2017, med  exempelvis Mason Mount och Ryan Sessegnon i laget.

Liverpools bidrag i denna mästartrupp var Jarrel Quansah, mittbacken som nickade in segermålet i semifinalen, Luke Chambers som hoppade in och spelade de sista tio minuterna i finalen och målvakten Harvey Davies, som suttit på bänken under hela turneringen.

Nu väntar firande och semester, men sedan är vi rätt säkra på att Klopp och company gärna tar sig en titt på grabbarna, som visserligen redan varit upp och tränat med A-truppen då och då under den gångna säsongen.