Quantcast

Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (H)

måndag 15 aug 21:00

Prislappen på Mané: €50M

Bild till nyheten

Trovärdige Athletic-reportern James Pearce med nya uppdateringar kring Mané, Keita, Oxlade-Chamberlain, Minamino med flera.

Vid det här laget känner alla till att Bayern München är favoriter att säkra sig Sadio Mané, som enligt uppgift har meddelat att han söker nya utmaningar i sommar. 

Enligt James Pearce har nye sportdirektören Julian Ward satt en prislapp på €50M (notera euro) för att släppa senegalesen, vars kontrakt löper ut 30 juni nästa år. Återstår att se om tyskarna är villiga att möta den värderingen.

Om Mané drar kan antingen West Hams Jarrod Bowen eller Lilles Jonathan David bli högaktuell  som ersättare.

* * * * * *

Takumi Minamino är en annan som väcker stort intresse och både Leeds och Inter uppges följa  honom med stort intresse. Klubben värdesätter japanen till £17M. 

* * * * * *

Som vi skrivit tidigare har Roberto Firmino uttryckt önskemål att förlänga kontraktet på Anfield, som går ut 30 juni 2023. Om inget drastiskt inträffar ser det ut att bli så.

* * * * * *

Liverpool hoppas också att förlänga kontraktet med Naby Keita i sommar. Här kan dock klubben få konkurrens av Paris SG.   

* * * * * *

Alex Oxlade-Chamberlains framtid i den röda tröjan är högst oviss. Det mesta är nog avhängt på om han själv önskar sig bort eller inte, men Liverpool kommer att lyssna på bud.

"Ox" har inte spelat en minut sedan den 20 mars. 

* * * * * *

Slutligen väntar vi alla på om James Milner ska nappa på Liverpools ettåriga kontraktsförlängning. Besked förväntas komma inom kort. 36-åringens rutin väcker intresse hos flera klubbar, inte minst hos moderföreningen Leeds United som säkrade PL-existensen i den sista omgången.

Bannerbild