– Världens bästa supportrar

Bild till nyheten – Världens bästa supportrar
Spelare och ledare har reagerat på den enorma uppslutningen i samband med bussparaden på Liverpools gator.

Liverpool FC firade FA-cuptiteln, Ligacuptiteln och damlagets serieseger och avancemang till högstaligan med en bussparad genom staden under söndagen. Detta hade spelare och ledare att säga om firandet.

Jordan Henderson:

– Det är otroligt. Vi visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss när vi klev på bussen. Vi var självklart besviken efter gårdagen och hur säsongen slutade, men grabbarna har gett allt och vi ser vad det betyder för supportrarna. Det minsta vi kan göra är att tacka dem för vad de gjort under säsongen, de har stöttat oss i hela landet och ute i Europa, vi vill rikta ett stort tack till dem. Stödet betyder mycket för grabbarna.

Pep Lijnders:

– Det är galet, är det inte? Vi ser den scousiska själen idag, det är någonting som är större än oss och folket är stolta. Vilken säsong, hey. Detta är bästa trösten efter en förlust, att träffa familjen och se alla fans med denna stolthet. Sett till helheten måste vi vara stolta och det är den känslan vi har, vi kan fortsätta framåt med det här laget och det övervinner alla känslor efter en förlust.

Matt Beard:

– Det är en härlig dag. Jag är överlycklig över det vi har uppnått under året. Det känns som vi är en stor familj och det är anledningen till att vi nått den framgång vi nått. Det är otroligt, jag har aldrig upplevt någonting liknande.

Taylor Hinds:

– Det är overkligt, supportrarna är fantastiska och att få vara en del av herrlagets firande och få fira det vi lyckats med är fantastiskt. Det är bara att lyssna och titta, det känns så bra att vara här.

Andy Robertson:

– Om jag ska vara ärlig var jag på uselt humör när jag vaknade imorse, det var samma för allihopa. Vi var besvikna över det som hände igår, men så fort vi klev på bussen insåg vi att världens bästa supportrar hade kommit ut på gatorna. Det är fantastiskt för oss och det är ett fint slut på en tuff säsong. Vi kommer att gå vidare till nästa säsong med de erfarenheter vi samlat på oss.

– Vi vill vinna de stora titlarna och när man inte gör det funderar man över hur man kommer att bli mottagen och hur många som kommer att dyka upp, men världens bästa supportrar kom ut i enorma mängder. De ger oss någonting att glädjas över, att få representera dem är en stor ära.

Ibrahima Konate:

– Det är helt otroligt, det är galet. Jag har aldrig sett någonting liknande i mitt liv. Jag vill inte prata för mycket nu, jag vill bara njuta av detta!

Divock Origi:

– Helt ärligt så är det otroligt. Det har varit en speciell säsong, vi kämpade på alla fronter säsongen igenom. Det är endast i Liverpool man skulle kunna se detta, till och med efter en final i en final. Jag känner fortfarande smärtan efter förlusten men jag är tacksam och glad och njuter av detta.

– Jag kommer att sakna detta mycket. Det har gått åtta år, jag har träffat många spelare, ledare, supportrar. Som sagt känns det som att jag har gjort mig här och det hjälper att sätta det hela i ett perspektiv. Det känns som att vi är i goda händer, det finns fortfarande mycket att vänta från det här laget.

Trent Alexander-Arnold:

– Det var svårt att föreställa sig hur det skulle se ut idag men supportrarna är otroliga. Man vänjer sig aldrig vid att vinna titlar. Det är fantastiskt och att få fira med supportrarna, våra familjer, våra vänner, det är otroligt. Vi kan inte slappna av, vi måste fira dessa stunder eftersom vi inte kan vara säkra på att vi kommer att vinna igen.

Diogo Jota:

– Det är fantastiskt. Jag förväntade mig inte att det skulle vara så här stort. Det var en tung känsla efter förlusten igår men det är omöjligt att vara nedstämd när man ser detta. Det är trist att vi förlorade igår men ser man till hela säsongen, fyra förluster, två titlar, det är fantastiskt. Nu kan vi fira även om det varit tufft sedan igår. Det har varit en strålande säsong, vi gjorde det riktigt bra. Men jag tänker på förbättringar och om vi kan lyckas med det nästa säsong vore det fantastiskt.

Källa: Liverpoolfc.com.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer