Klopp bryr sig inte om Bayern-rykten

Bild till nyheten Klopp bryr sig inte om Bayern-rykten
Sadio Mané har allt mer intensivt börjat ryktas till Bayern München och en övergång till de tyska mästarna i sommar. Men Jürgen Klopp orkar inte bry sig om vad tabloiderna påstår och menar att Sadio Mané är i sitt livs form och ska spela en av karriärens viktigaste matcher innan något annat ska diskuteras.

– Sadio är i sitt livs form. Det har varit en märklig och utmanande säsong för honom men varje gång han har behövt leverera har han gjort det, konstaterar Klopp. 

– Jag kan helt ärligt inte byr mig mindre om Bayern München-ryktena. Sadio är extremt fokuserad på våran match och det är det viktigaste för mig. 

Att rykten intensifieras för att störa inför en stor match är heller inget som Klopp är överraskad över. Men han skrattar mest åt saken. 

– Det är inte direkt första gången Bayern München dyker upp och skapar lite oro inför mina viktiga matcher, skrattade Klopp när han mötte pressen. 

– Men det är inte rätt läge att prata om Sadio just nu. Oavsett var han spelar nästa säsong är det en stor spelare och vinner han även Champions League kanske han ska nämnas som en av de potentiella vinnarna av Ballon d'Or. 


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer