Quantcast

Nästa match ()

 klubbmärke ()

– Vill fortfarande känna att jag bidrar

Bild till nyheten

James Milner har pratat om en eventuell förlängning med Liverpool och menar att vilken typ av roll han kommer att ha i laget blir avgörande när han ska fatta ett beslut.

James Milner sitter på ett kontrakt som löper ut i sommar, men uppgifter i engelsk press gör gällande att Jürgen Klopp önskar att behålla mittfältaren åtminstone ett år till.

I en intervju med The Athletic har 36-åringen öppnat upp om hur han ser på framtiden.

– Det kommer att vara ett tufft beslut att fatta. Liverpool är en fantastisk klubb att spela fotboll för och vi har många duktiga spelare, men det är väl det som är poängen med det hela, att spela fotboll? Jag vill bara bidra, säger han.

– Om jag känner att jag inte bidrar tillräckligt och blir mer av en passagerare så känns det inte riktigt värt det. 

– Men jag har inte tänkt så mycket på det om jag ska vara ärlig. Det kanske låter som att jag ljuger men det är så många matcher nu och det här är en viktig sak att fundera över så jag kan inte göra det samtidigt som jag ger allt för laget på träning och i omklädningsrummet. Man måste vara här i nuet.

– Klubben har varit fantastisk. Vi har sagt att vi ska prata om det efter säsongen. 

Milner känner att han fortfarande håller den nivå som krävs för att spela Premier League-fotboll.

– Jag känner att jag fortfarande kan göra ett bra jobb i Premier League. Jag har jobbat hårt i min karriär för att göra allt rätt, se till att vara fit och kunna spela så länge som möjligt, det vore synd att inte göra det. 

– Jürgen är en av världens bästa managers och om han vill att jag ska stanna här ett år till så vore det dumt att inte spela, inte sant?

Bannerbild