Quantcast

Nästa match ()

 klubbmärke ()

Trent nominerad till "Årets Unga Spelare"

Bild till nyheten

Premier League har släppt nomineringarna till Hublots Young Player of the Season, där vi kan se Trent Alexander-Arnold som en möjlig kandidat till att vinna priset. Röstningen är också öppen för allmänheten.

Trent är som i tidigare artikel redan nominerad till Player of the Season, men har nu även en chans att vinna priset för årets bästa unga spelare.

Alexander-Arnold har, från sin högerbacksposition, levererat 2 mål och 12 assist på den offensiva fronten och har också bidragit till 17 hållna nollor på de 31 ligamatcher han har spelat hittills.

De spelare som gör Trent sällskap i nomineringarna för priset är Arsenal-duon Bukayo Saka och Aaron Ramsdale, Crystal Palace-duon Conor Gallagher och Tyrick Mitchell, Manchester Citys Phil Foden, Chelseas Mason Mount och West Hams Declan Rice.

Tillsammans med Bukayo Saka är Trent Alexander-Arnold de enda spelarna som återfinns i både kategorin årets unga spelare och i kategorin årets spelare.

Röstningen pågår fram till på måndag kväll den 16 maj och riktar sig till allmänheten, samtliga lags lagkaptener och en grupp av utsedda experter. Detta innebär att du kan vara med och rösta.

Önskar du bidra till röstningen kan du klicka på länken här

Bannerbild