Trent och Salah kan bli "Årets Spelare"

Bild till nyheten Trent och Salah kan bli "Årets Spelare"
Premier League har idag släppt nomineringarna till EA Sports Player of the Season och både Mohamed Salah och Trent Alexander-Arnold har chansen att vinna det fina priset.

Mohamed Salah har redan vunnit FWA Player of the Year, som är priset som röstas fram av journalister som följer Premier League, och har nu även chansen att vinna det pris som röstas fram av allmänheten, Premier League-klubbarnas lagkaptener samt en grupp utsedda experter. 

Egyptiern står just nu noterad för 22 mål och 13 assists, vilket i både fallen är bäst i ligan. 

Från The Reds har även Trent Alexander-Arnold nominerats och med sina 2 mål och 12 assists har han dels varit en viktig kugge offensivt för Liverpool, samtidigt som hans försvarsspel lett till 17 hållna nollor på de 31 matcher han spelat under ligasäsongen. 

Förutom Salah och Trent är City-duon Kevin De Bruyne och Joao Cancelo nominerade, medan även Heung Min Son, James Ward-Prowse, Bukaya Saka och Jarrod Bowen återfinns bland de åtta som har chansen att vinna priset. 

Alla fans som vill lägga sin röst har fram till måndag kväll, den 16 maj, på sig att göra detta. Tillsammans med rösterna från ligans lagkaptener och en utsedd expertgrupp tas sedan vinnaren fram. 

Mohamed Salah vann priset 17/18 och senaste Liverpoolspelare att vinna var Virgil van Dijk 18/19. 

Vill du vara med att rösta gör du det på länken här

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer