Quantcast

Nästa match (Champions League)

Glasgow Rangers klubbmärke Glasgow Rangers (H)

tisdag 04 okt 21:00

Missar finalen – men kan snart vara tillbaka

Bild till nyheten

Fabinho gick av tisdagens möte med Aston Villa efter en muskelskada. Rapporter har gjort gällande att han tidigast skulle kunna vara aktuell för comeback till Champions League-finalen. Men Jürgen Klopp har idag öppnat för snabbare rehabilitering än så.

Jürgen Klopp har uttalat sig till den officiella hemsidan kring statusen på Fabinho och samtidigt som han bekräftar att Liverpools nummer tre missar FA-cupfinalen på lördag öppnar han ändå dörren för en ganska snabb comeback. 

Tidigare rapporter har gjort gällande att Champions League-finalen skulle vara den enda potentiella match Fabinho skulle kunna hinna tillbaka till men lyssnar man på Klopp kan det bli aktuellt även tidigare. 

– Han är inte redo nu. Men han kan vara tillbaka när som helst. Han missar finalen absolut, men sen kanske han kan vara tillbaka, säger Klopp till Liverpoolfc.com. 

Beroende på hur det går för City mot West Ham på söndag kan det dock vara en mer eller mindre omöjlig uppgift som väntar Liverpool under de två avslutande ligaomgångarna nästa vecka. Att Klopp i så fall stressar tillbaka Fabinho kanske däremot inte känns så troligt. 

Bannerbild