Diaz har chans på rekordmånga titlar

Bild till nyheten Diaz har chans på rekordmånga titlar
​Tycker ni det är galet när man pratar om att Liverpool kan vinna en kvadrupel? Ja, då bleknar det ändå mot vad Luis Diaz potentiellt kan plocka hem när allt summeras i sommar.

Bara några veckor efter Luis Diaz övergång till Liverpool var han med och lyfte Carabao Cup-pokalen på Wembley i London. Liverpool är dessutom med i jakten på ytterligare tre pokaler och i Portugal kan Porto vinna två. Luis Diaz kan teoretiskt sett alltså vinna hela sex pokaler i år.

Det nervkittlande ligaracet mot Manchester City har ni såklart full koll på och faktumet att Liverpool redan är i en FA-cupfinal och två dubbelmöten med Villarreal för att även spela en Champions League-dito gör att drömmarna idag lever på flera håll för Liverpool när det kommer till pokaler i vår. 

Skulle Liverpool vinna samtliga blir det en historisk jackpot i form av en "kvadrupel". Men det bleknar allts mot vad Luis Diaz potentiellt kan vinna. 

Med en halv säsong i Porto har han nämligen spelat tillräckligt i både liga- och cupspel för att vara berättigad till de eventuella titlar som Porto lyfter i vår och det ser av allt att döma ut att bli en ligatitel, då man nu leder serien med hela 9 poäng ner till Sporting. 

Ikväll spelar Porto dessutom cupsemifinal, mot just Sporting, och leder med 2-1 inför returmötet. 

Skulle man säkra en finalplats är det ett av två överraskningslag, Mafra eller Tondela, som väntar i finalen och Porto skulle i så fall vara enorma favoriter. 

Luis Diaz spelade tre cupmatcher för Porto vilket räcker för en medalj här med. 

Vad tror ni, hur många titlar blir det för Luis Diaz till slut? Kan han vinna alla sex?

I så fall behöver vi nog inte ens understryka faktumet att han blir historisk. 

Källa: liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer