Quantcast

Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (H)

måndag 15 aug 21:00

– Ännu en högklassig insats

Bild till nyheten

Luis Diaz imponerade på nytt mot Brighton. Lagkapten Jordan Henderson talade om honom i varma ordalag efter 2-0-segern.

Luis Diaz gav Liverpool ett viktigt ledningsmål mot Brighton när han hann först på Joel Matips passning och kunde nicka bollen i nät. Mohamed Salahs straffmål gav sedan laget en betryggande ledning som stod sig matchen ut.

Efter segern fick Diaz beröm av Jordan Henderson.

– Återigen stod han för högklassig insats, sa lagkaptenen till BT Sport.

– Vi har sagt det i flera veckor nu, han har kommit in och gjort det fantastiskt bra. Han har otroliga kvaliteter med bollen vid fötterna och jobbar stenhårt utan den. 

– Det var en fin insats från hans sida. Han gjorde ett viktigt mål i ett bra skede för oss. Laget presterade bra och vi kunde ta tre poäng.

Liverpool fick endast med sig en poäng i hemmamatchen mot Brighton, men på Amex Stadium var de det klart bättre laget sett över 90 minuter och tog en välförtjänt seger.

– Det är alltid härligt att ta tre poäng på bortaplan, konstaterade Henderson.

– Brighton är ett bra lag som alltid kan hota en. De har ställt till med problem för oss under de senaste åren. Det var en viktig match för oss idag och jag tycker att vi levererade. Det var en professionell insats. 

– Man vill alltid göra det andra målet för att kunna döda matchen lite grann, vilket vi lyckades med här. Överlag är vi nöjda med vår insats. Vi vet att vi hela tiden måste jobba hårt för att utvecklas, vi pushar varandra framåt.

Bannerbild