Quantcast

Nästa match (Ligacupen)

Arsenal klubbmärke Arsenal (B)

torsdag 20 jan 20:45

Klopp om Karius framtid

Bild till nyheten

Jürgen Klopp är övertygad om att Loris Karius kan få fart på karriären igen när han lämnar Liverpool.

Liverpool lyckades i somras inte lösa någon övergång för Loris Karius vilket inneburit att målvakten varit en del av truppen under denna säsong. Det har endast varit träning som gällt för den tyske målvakten som inte varit i närheten av att få någon speltid.

Karius kontrakt löper ut i sommar men det är inte osannolikt att han lämnar klubben redan under januarifönstret. Jürgen Klopp har pratat om 28-åringens situation.

– Loris Karius gör absolut ingenting fel, han är i bra form och tränar på hårt. Han har bra inställning, det är uppenbart, sa Klopp när han på sin presskonferens inför Brentford fick en fråga om målvakten.

– Det (uteblivna speltiden) handlar inte om hans kvalitet. Vi har fattat ett beslut och alla grabbar har gjort det bra. Jag tror att alla imponeras av Caoimhin Kellehers utveckling, han är redo för i princip allt.

– Vi alla är medvetna om Adriáns kvaliteter och hur han bidrar på träningar och i omklädningsrummet, han är alltid redo. Marcelo (Pitaluga) är en exceptionell talang som står näst på kö. Loris? Jag önskar honom det bästa. Han kommer att hitta en ny klubb antingen nu eller i sommar. Därefter kommer han att komma igång, det är jag säker på.

Bannerbild