Så ska Liverpool vinna Champions League

Bild till nyheten Så ska Liverpool vinna Champions League
Veckans Speltips vänder sig till medlemmar och följare som gillar att betta på Liverpool.

Liverpool fick på pappret varken det svåraste motståndet (läs PSG) eller det lättaste (läs Salzburg) i Champions Leagues åttondelsfinal.
Istället ställs man mot italienska storlaget Inter som under tränare Simone Inzaghi blivit det starkaste laget i Serie A.
En tuff lottning men absolut överkomlig för "The Reds" som inte mött Inter sedan våren 2008.


Den gången blev det vinst 2-0 hemma och 1-0 borta. Kan det upprepas här? Varför inte.

Liverpool har under säsongen 2021/2022 bjudit på fantastisk fotboll och har kanske det mest fruktade anfallet i hela Europa just nu. Det kan bli nyckeln mot Inter som har ett starkt försvar men som ännu inte ställts mot ett anfall likt Liverpools.

I gruppspelet hamnade man i Grupp D tillsammans med Real Madrid, Sheriff och Shakhtar Donetsk. Inter tog sig med vissa svårigheter vidare och i dubbelmötet mot Real Madrid tog man inte en enda poäng. Sättet som Real utmanövrerade Inter på var tålamod och kontringar. Något som Klopp är en mästare på och något som passar Salah, Mane och Jota perfekt.

Återvänder till San Siro

Känslan är även att Liverpool fått träna på motstånd som kan spela på ett liknande sett som Inter. Både Porto och Atletico Madrid har stabila försvar och vasst anfall. Här utmanövrerades man av ett effektivt och fartfyllt Liverpool som inte bara besegrade lagen på Anfield, där man är erfaret starka, utan man gick rent från gruppen vilket självklart ger en mental boost inför bortamatchen på San Siro.

En arena som Klopp kommenterade med att det tog 54 år innan han fick besöka när hans lag mötte Milan i gruppspelet i december. Nu ska man redan dit igen. Den gången vann Pool med 2-1 över ett svagt Milan vilket säkert spelarna har med sig när de återigen ska kliva in på San Siros gräs.

Analyser och information

I skrivandets stund ger spelbolagen också Liverpool en rejäl fördel och sätter odds kring 1.20-1.25 på att The Reds avancerar till kvartsfinal. 

Bettingsajterna tror alltså inte på Inter som står i hela 3.30 att vinna första matchen i Milano. Avancerar Liverpool mot Inter finns chans till att Liverpool kan lyfta bucklan i maj. Det vore en otrolig bedrift och revansch av Liverpool som hade ett besvärligt 2020/2021 där man slutade hela 17 poäng från ligatiteln och där några började ifrågasätta Klopp under formsvackan i januari och februari.

Vill man spela på Liverpool kan man dels hitta speltips hos Bettingstugan.se men även analyser och information kring lagen. Vi rekommenderar även att man spanar in alla nya bonusar som spelbolagen kommit med efter att restriktionerna på den svenska spelmarknaden släppts fria.

Här kan man hitta allt från välkomsterbjudanden på flera tusen eller riskfria spel som gör att man inte kan gå förlorade på att spela på Liverpool mot Inter. Ett Liverpool som just nu står i omkring 7 x pengarna på att vinna Champions League. Att jämföras med Inter som står i hela 50 x pengarna.

Liverpool har sex titlar i Champions League. Det tog 14 år mellan titlarna 2005 och 2019. Kanske behöver fansen inte vänta mer än 3 år denna gång.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer