"Ett av de bästa långskotten någonsin"

Bild till nyheten "Ett av de bästa långskotten någonsin"
Thiago och Tyler Morton lovordas i brittisk press efter att The Reds plockat tre nya poäng i Champions League.
Melissa Reddy, Independent:

"Med 52 minuter på klockan rensades Alex Oxlade-Chamberlains usla frispark bort, men bollen föll till Liverpools nummer 6 - den spelare som var längst bak av alla spelare förutom Alisson."

"Morton försökte följa bollen med blicken och sedan.. boom! Magi. Thiago mötte bollen, lutade sig lätt bakåt och lät högerfoten skära igenom bollen och fick den på något sätt att glida precis ovanför gräset innan den passerade mellan Fabio Cardosos mål och in i nät lågt nere vid stolpen."

"Ett av de bästa långskottsmålen någonsin ramade in Mortons stora dag, av spelare som hjälpt honom i sin utveckling."

Mark Jones, Mirror:

"Det var intressant att Liverpool beslutade att Thiago skulle möta pressen inför matchen, kanske är det ett tecken på att hans inflytande i klubben växer."

"Det har inte varit lätt för spanjoren sedan han kom till the Reds, han gjorde det mitt i en pandemi och kom till ett skadeskjutet lag som inte alls var som det hade marknadsförts."

"Hans form mot slutet av säsongen - som en del blundade för - var exemplarisk och efter att ha hjälpt Liverpool till Champions League lyste han upp den scen han hör hemma på med ett fantastiskt mål."

"Fantastiskt är nog inte ett ord som ens gör det rättvisa. Bollbanan var så vacker, det var ett typ av skott som vi alla drömmer om att få till när vi spelar five-a-side."

"Det är på det här sättet de riktigt talangfulla gör det, det var otroligt att se."

Jones menar att Tyler Morton betalade tillbaka för Klopps förtroende.

"Att som tonårigt Liverpool-fan få göra sin första start på Anfield inför fullsatta läktare i Champions League måste vara en ganska skrämmande uppgift."

"Men sedan kallar Jürgen Klopp dig för 'baller' i sin intervju inför matchen."

"Tyler Morton studsade nog in på planen efter det berömmet och den unge mittfältaren såg ut att trivas bra på mittfältet där han gick in i dueller och förde fram bollen i offensiven på ett bra sätt."

"Den lokalt födde unge grabben håller på att bli överraskningen i Liverpools säsong och ännu kan vi vänta oss mer av honom."

This is Anfield:

"Nu är det 16 raka matcher där the Reds har gjort minst två mål! Det är klubbens bästa svit någonsin och de har tangerat engelska rekordet - ingen har lyckats med det på flera decennium, det är ett 82 år gammalt rekord."

"Jürgen Klopps lag har växlat upp en eller två växlar när det gäller offensiven jämfört med förra säsongen och kontinuiteten och kvaliteten är vad som är riktigt imponerande."

"Det kunde ha blivit större siffror här, även om man bortser från den marginella offsiden."

Rob Bagchi, Telegraph:

"Vilken lyx det är för Liverpool att de kan spela uppvärmningsmatcher i Champions League medan de planerar för åttondelsfinalen."

"Det är det mest rättvisa sätt att summera deras sista matcher i en grupp som till en början kallades dödens grupp, men den slutar på ett otroligt bekvämt sätt för Jürgen Klopps lag som sveper motståndarna åt sidan på tvåans växel."

"Det här var ingen storslagen europeisk insats från Klopps lag. Det behövde det inte vara. Det fanns fortfarande tillräckligt som visade varför de är seriösa utmanare att addera till sin samling som idag är sex titlar stor, särskilt i en dominant andra halvlek när Portos försvar fick kämpa inför the Kop."

Paul Gorst, Liverpool Echo:

"Klopp höll sitt ord och ställde upp med ett lag som tillslut tog en bekväm seger som tar dem upp till 15 poäng i grupp B som skulle vara så tuff."

"Kanske visar de fyra förändringarna som Klopp gjorde att truppbredden kanske inte är så dålig som den många gånger framställs som."

"I månader har Klopp och Co. omgärdats av klagomål om att truppen inte är lika perfekt som deras rika rivaler när de ska slåss på alla fronter."

"Brist på mittfältsalternativ och en högkvalitativ spelare bakom frontfyran brukar ofta vara kritiken. Den kritiken har framstått som ihålig på slutet när the Reds tagit två raka segrar på Anfield, den sista var deras nästan årliga seger mot Porto i Champions League."

Joe Bernstein, Daily Mail:

"Det var ett tufft test för 19-årige Morton, en Liverpoolgrabb som ställdes mot ett duktigt Portomittfält i vad som var hans blott andra seniorstart."

"Men trots nummer 80 på ryggen så skrämdes han inte var konkurrensen. Han spelade bredvid Thiago, en spelare han ser upp till särskilt mycket, och gjorde sina föräldrar och alla säsongskortsinnehavare på Anfield Road stolta med sin energi och förmåga att läsa spelet."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer