U19 körde över Porto

Bild till nyheten U19 körde över Porto
Liverpools U19 vann med hela 4-0 mot Porto och toppar nu sin grupp i UEFA Youth League.

Som vanligt när det är matchdag i Champions League spelar Liverpools U19 i UEFA Youth League. Idag gästade Porto akademin i Kirkby.

Till att börja med kunde man efter att ha sett startelvan konstatera att Conor Bradley och Owen Beck - två spelare som spenderat mycket tid med seniorlaget på slutet - kom till spel vilket innebär att de inte blir involverade i kvällens match på Anfield. Tyler Morton var dock inte med i truppen vilket tyder på att han tar en plats i seniortruppen.

Liverpool var det bättre laget från första till sista spark. Dominic Corness gav de unga röda ledningen redan fem minuter in i matchen och innan halvtidsvilan hade Stefan Bajcetic utökat ledningen till 2-0.

Efter paus fortsatte hemmalaget att kontrollera matchen och mål av Max Woltman och James Norris såg till att säkra en storseger som innebär att Liverpool nu är etta i grupp B inför den avslutande omgången. De och Porto står dock på samma poäng med tio poäng vardera.

Liverpools lag: Mrozek, Bradley, Beck (Chambers, 85), Quansah, Koumetio, Bajcetic, Gordon, Corness, Woltman, Norris, Frauendorf (Musialowski, 70).