Quantcast

Nästa match (Premier League)

Everton klubbmärke Everton (B)

onsdag 01 dec 21:15

Glatzels storform fortsätter

Bild till nyheten

Utlånade anfallaren Paul Glatzel slog till med ytterligare ett mål i Tranmere Rovers seger mot Bradford.

Paul Glatzel är en spelare som när han tog sig upp i Liverpools A-lag imponerade stort på Jürgen Klopp och förväntningarna på anfallaren har efter de många lovorden från managern varit stora, men stora skadeproblem har hämmat hans utveckling.

För tillfället befinner han sig på lån i League Two-klubben Tranmere Rovers. 20-åringen upplevde en tuff start på säsongen där speltiden var knapp, under de senaste veckorna har formkurvan dock pekat rakt uppåt.

Det började med två mål mot Oldham i EFL Trophy, eller Papa John's Trophy som den av sponsorskäl ska kallas, dessutom gjorde han en assist i samma match som slutade i en 3-2-seger för Tranmere. Därefter slog han till med både mål och assist i helgens match mot Bristol Rovers.

Formtoppen ser ut att fortsätta för anfallaren som igår gjorde det avgörande målet i en 2-1-seger mot Bradford. Därmed har han gjort fyra mål och två assist på sina tre senaste starter. 

Kanske är det inte så konstigt att Glatzel först nu börjar visa sina kvaliteter med tanke på att han knappt hade spelat fotboll i tävlingssammanhang på två år innan han anslöt till Tranmere i somras. 

Bannerbild