Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

Keita ser ut att stanna hemma

Bild till nyheten

Naby Keita är kallad till Guineas landslagssamling trots sin hamstringskada, men rapporter från Guinea gör gällande att mittfältaren kommer att stanna i Liverpool.

Att Naby Keita blev uttagen i Guineas landslagstrupp till samlingen i november förvånade en hel del med tanke på att mittfältaren missat Liverpools två sista matcher på grund av en hamstringskada. Beskeden från Jürgen Klopp har varit att han hoppas att Keita ska vara tillbaka strax efter landslagsuppehållet men att han inte kan säga någon exakt tid.

Keita är alltså inte i speldugligt skick men blev ändå uttagen i landslagstruppen. Det har dock kommit rapporter från Guineanska nyhetssajten Foot224 om att Liverpoolspelaren inte förväntas att ansluta till truppen. De skriver: "Naby Keita, som kallades trots en skada som alla visste om, kommer inte att komma."

Om det visar sig stämma får Keita chansen till ostörd rehabilitering på AXA Training Centre under de kommande dagarna och förhoppningsvis kan han återvända till spel i Liverpooltröjan så snart som möjligt.

Bannerbild