Kan bli resa direkt till Madrid

Bild till nyheten Kan bli resa direkt till Madrid
Fabinho och Alisson kan komma att resa direkt från Brasilien till Spanien för att slippa karantän i England inför Champions League-matchen mot Atletico Madrid.

Medan de allra flesta Liverpoolspelarna har avslutat sina landslagssamlingar och rest tillbaka till Merseyside fortsätter samlingen ytterligare ett litet tag för Alisson och Fabinho eftersom Brasilien spelar mot Uruguay natten mot fredag. 

Landskampen spelas 35 timmar innan avspark mellan Liverpool och Watford på Vicarage Road vilket gör att duon ser ut att missa den matchen. Det har kommit uppgifter från engelsk press att flera Premier League-klubbar gått ihop och hyrt ett privatplan för att få hem sina spelare i tid till helgens omgång, men då Liverpools match är den första av alla är det ändå osannolikt att duon blir involverade mot Watford.

När Fabinho mötte pressen inför matchen mot Uruguay konstrande han själv att spel mot Watford inte är troligt. Istället kan det bli så att han och Alisson reser till Spanien direkt för att vara redo till matchen mot Atletico Madrid utan att behöva sitta i karantän i England.

– Jag tror det blir svårt för oss att hinna till matchen mot Watford, säger Fabinho.

– Jag tror inte vi kommer att spela, varken jag eller Alisson.

– Matchen mot Uruguay spelas natten till fredag i England och matchen mot Watford spelas tidigt på lördagen. Med tanke på att vi har en lång resa så vet jag inte om tiden räcker till.

– Jag tror inte vi kommer att spela. Vi måste också sitta i karantän, men klubben kikar på om det är bäst om vi bara reser till direkt till Spanien inför matchen mot Atletico. Så sitter vi i karantän där istället för på ett hotell i England.

Källa: Liverpool.no


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer