Quantcast

Nästa match (Ligacupen)

Preston klubbmärke Preston (B)

onsdag 27 okt 20:45

Bradley beröms efter första starten

Bild till nyheten

Conor Bradleys insats i sin första start för Nordirland gjorde förbundskaptenen Ian Baraclough mycket nöjd.

18-årige Conor Bradley har slagit sig in i den nordirländska landslagstruppen där han innan matchen mot Bulgarien hade fått göra fyra framträdanden, då som inhoppare.

Mot Bulgarien fick han dock chansen från start. Ytterbacken var involverad i mycket på sin högerkant, särskilt i den första halvleken då Nordirland var det klart bättre laget. 

– Det handlar inte bara om tacklingar. Jag gillar att gå framåt också för att slå in bollar i straffområdet och utmana spelare. Tacklingar är inte allt jag kan göra och det var härligt att visa supportrarna vad jag kan göra, säger Bradley efter matchen som tyvärr slutade i en 2-1-förlust för nordirländarna.

– Självklart är vi besvikna, det kändes som att vi kunde fått med oss minst en poäng, om inte alla tre. Vi borde ha tagit vara på våra chans, vi skapade tillräckligt för att vinna matchen. 

– Förhoppningsvis är det här en av många starter för mig. Jag måste fortsätta att imponera på Ian (Baraclough), fortsätta att imponera på tränarna för att fortsätta att vara en del av truppen.

Förbundskapten Ian Baraclough var är nöjd med Bradleys insats. 

– Han kan vara stolt. Han hanterade det faktum att han startade på ett mycket bra sätt, han visade en mognad som inte speglar hans ålder.

– Jag bytte inte ut honom enbart för att han gick ned lite i tempo, jag kände att Paddy (McNair) kunde bidra med sin erfarenhet och när det gäller Stuart Dallas så visste vi att vi inte kunde spela honom mer än en halvtimme. Det handlade om att få in mer erfarenhet.

Källa: Thisisanfield.com.

Bannerbild