Landslagskoll: Van Dijk målskytt

Bild till nyheten Landslagskoll: Van Dijk målskytt
Virgil van Dijk, Mohamed Salah och Curtis Jones var alla involverade i mål för sina respektive landslag i den senaste rundan av landskamper.

Virgil van Dijks Nederländerna hade inga problem att ta tre poäng när Gibraltar stod för motståndet i VM-kvalet. Liverpools mittbacksbjässe öppnade målskyttet med en distinkt nick på hörna redan efter nio minuters spel. Målet var starten på en rejäl urladdning för de orangeklädda som tillslut vann med hela 6-0. Van Dijk spelade 90 minuter.

Även Mohamed Salahs Egypten tog en säker seger i jakten på en VM-plats. De besegrade Libyen med 3-0 på bortaplan och Salah slog till med en fin assist till egyptiernas tredje mål. 90 minuters speltid blev det för Liverpools anfallare.

U21-landskampen mellan England och Andorra bjöd på goda nyheter ur ett Liverpoolperspektiv. Curtis Jones - som missade förra matchen på grund av en skadekänning - kom in med en halvtimme kvar att spela och levererade assisten till det enda mål som gjordes i matchen. Att den unge engelsmannen är redo för spel igen är goda nyheter för Jürgen Klopp och Co. inför helgens bortamatch mot Watford.